Yüzbaşılar Şehit Er Aydın Karakuş Ortaokulu

WEB https://seaydinkarakuso.meb.k12.tr
Adres : YÜZBAŞILAR KÖYÜ YÜZBAŞILAR KÜME EVLERİ YÜZBAŞILAR ŞEHIT ER AYDIN KARAKUŞ ORTAOKULU BLOK NO: 171 MERKEZ / IĞDIR
VİZYON : Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağlandığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirinin gelişmesine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz... bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek öz güveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.30-15:05